In memoriam – Gabrijel Sebastijan Butek

U dubokoj tuzi i s neizmjernom boli obavještavamo da je naš član Gabrijel Sebastijan Butek napustio ovaj svijet prerano, u svojoj četrnaestoj godini života. Iza sebe ostavlja neizbrisiv trag ljubavi, sreće i nevinosti koji će zauvijek živjeti u našim srcima.

Bio je dječak pun života, vedrine i nade. Njegova radost, smijeh i radoznalost osvjetljavali su svijet oko njega, donoseći sreću svima koji su imali čast poznavati ga. Njegova snaga i hrabrost bili su izvor inspiracije za sve nas.

Za svoga života, Gabrijel je dotaknuo mnoga srca, ostavljajući iza sebe trajne uspomene koje nikada neće izblijedjeti. Njegova ljubav prema životu, obitelji i prijateljima bila je neizmjerna, a njegova dobrota i empatija prema drugima ostaju trajni podsjetnik na prave vrijednosti života.

Iako nas je napustio prerano, vjerujemo da će njegova duša živjeti vječno u svijetlu i miru, čuvana anđelima u nebeskom kraljevstvu.

Dragi Gabi, zahvalni smo za svaki trenutak koji smo proveli s tobom, za sve što si nas naučio. Nikada te nećemo zaboraviti i uvijek ćeš biti s nama, u našim mislima, molitvama i srcima.

Počivaj u miru, dragi naš! Volimo te zauvijek.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)