Sretna nova 2024. godina!

Protekle godine bili smo izuzetno vrijedni, a to su prepoznali i brojni naši donatori koji su nas pratili i podržavali naš rad. Zahvaljujući donacijama i projektnim sredstvima pružena je podrška djeci s teškoćama u razvoju od strane edukacijskih rehabilitatora (88 sati), podrška logopeda (87 sati), savjetodavna podrška roditeljima. Proveli smo kampanju „Pretvori korake u riječi“ i skupili sredstva za kupnju digitalnih komunikatora koji pružaju priliku za napredak za 40-tak mališana.

Provodili smo znanstvene, glazbene, plesne, likovne radionice za mlade osobe s invaliditetom, osobnu asistenciju za 5 osoba s najtežim stupnjem invaliditeta. Svoje likovne uratke predstavili smo na Špancirfestu i na Gradskoj tržnici, a glazbeno plesne talente na božićnoj priredbi. Za nas je pjevala Vokalna skupina Lucerne, vozili smo se u vlakiću sv. Nikole, posjetili Dino park u Sloveniji i Bled. Sudjelovali smo u promotivnom videu Nacionalne zaklade povodom 20 godina tkanja priče. Stjecali smo nova znanja iz područja crowdfunding i fundraising aktivnosti. U osnovnim školama provodili smo projekt „U tuđim cipelicama“ i obuhvatili 200-tinjak učenika s ciljem prevencije vršnjačkog nasilja s posebnim naglaskom na prevenciju nasilja prema djeci s teškoćama u razvoju. Kraj godine zaokružili smo Božićnim humanitarnim koncertom: Uz tebe sam, na kojem su uživali i veliki i mali! Dijelili smo radost, veselili se i puno učili!

Sve to ne bismo uspjeli bez naših dobročinitelja! Dragi naši, želimo vam ispunjenu novu godinu, isprepletenu ljubavlju, radošću i zahvalnošću! Hvala vam što nesebično podržavate našu misiju pružanja podrške djeci s teškoćama u razvoju i mladim osobama s invaliditetom. Vaša ljubaznost i velikodušnost otvaraju vrata novih mogućnosti za predivne i hrabre naše male i velike! Zahvaljujući vama, oni dobivaju podršku i terapije koje su im nužne za napredak.

U narednoj godini, naša zajednička misija se nastavlja i vaša podrška imat će još veći značaj. Hvala vam što mijenjate živote i činite razliku da svijet postane ljepše mjesto. Neka nam nova godina donese svima radost, napredak i uspjeh!

Hvala našim donatorima: Bratovčak obrt za prijevoz i usluge, Elektro Kruno d.o.o., Tinker studio Novi Marof, Lim-mont d.o.o., Restoran Fontana Crnković, Salon cvijeća Jasmin Šemovec, MartinArt photography, Meštrić weddings, POU Varaždin, MK Sjeverozapad, Magma d.o.o. Hvala i našim anonimnim donatorima i svim medijima koji prenose naše priče: Varaždinske vijesti, Varaždinska televizija, 7 plus Regionalni tjednik, Radio Megaton, Radio Sjeverozapad, Radio Novi Marof, e-varaždin (…)

Budite i dalje uz nas! Svatko tko može i želi nastaviti podržavati naš rad, isto može učiniti volonterskim angažmanom ili neposrednom financijskom podrškom udruzi na IBAN: HR0424020061101051903 Erste & Steiermarkische Bank d.d.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)