Božićni humanitarni koncert: Uz tebe sam

Glazbeni spektakl Božićni humanitarni koncert: Uz tebe sam bio je puno više od glazbenog događaja. To je bio iskaz zajedništva, empatije i ljubavi. Svojim prisustvom svi zajedno glasno su poručili djeci s teškoćama u razvoju: I ja sam uz tebe!

16. prosinca u prepunoj dvorani Kina Gaj u božićnu priču, prije samog koncerta, uveo nas je divan DJ-u David Mash te zagrijao publiku poznatim božićnim hitovima.

Zatim su na pozornicu stupili glazbenici velikog srca: Tamburaši Sedef, Gabriela Hrženjak, Anita Huđek, Vinka Siladi i Dorian Stipčić. Pjesmom Dobar dan pozdravili su sve okupljene i očarali publiku te uveli u prekrasnu atmosferu koja je punila radošću i veseljem srca svih okupljenih. S velikim žarom i entuzijazmom nastavili su pjevati za naše mališane, što se osjetilo u svakoj noti.

Publika je s oduševljenjem reagirala na izvedbe, a to je stvorilo nevjerojatno ozračje koje je vladalo do samog kraja koncerta. Ritam glazbe ponio je i naše članove, te su uz podršku volontera na kraju koncerta oni zapjevali i zaplesali na pjesmu Sretan Božić. To su trenuci koji ostavljaju trajan pečat u srcima ljudi i podsjećaju nas da zajedno možemo ostvariti velike stvari.

Hvala od srca svima koji su nas podržali u toj misiji. Svojim donacijama osigurali ste sedamdesetak sati učenja za djecu s teškoćama u razvoju. Prikupljeno je nevjerojatnih 2 330 eura i omogućeno djeci s teškoćama u razvoju učenje i u 2024. godini. Vjerujemo da ćemo i u budućnosti nastaviti druženja na ovakvim i sličnim događajima, te zajedno nastaviti graditi bolje i zdravije društvo spremno na prihvaćanje različitosti. Pratite nas i dalje! Svatko tko može i želi nastaviti podržavati naš rad, isto može učiniti volonterskim angažmanom ili neposrednom financijskom podrškom udruzi na IBAN: HR0424020061101051903 Erste & Steiermarkische Bank d.d.

Svima želimo sretan Božić i ugodne božićne blagdane!

Neka svjetlost koja je zasjala večeras nastavi osvjetljavati put našim mališanima i neka ljubav koja je bila prisutna bude vodilja koja nas vodi kroz svaki korak.

Hvala našim Zlatnim donatorima: Bratovčak obrt za prijevoz i usluge, Elektro Kruno d.o.o., Tinker studio Novi Marof

Brončanim donatorima: Lim-mont d.o.o.

Ostalim donatorima: Restoran Fontana Crnković, Salon cvijeća Jasmin Šemovec, MartinArt photography, Meštrić weddings, POU Varaždin, Magma d.o.o. i svim medijima koji su prenijeli ovu toplu humanitarnu notu: Varaždinske vijesti, Varaždinska televizija, 7 plus Regionalni tjednik, Radio Megaton, Radio Sjeverozapad, Radio Novi Marof, evaraždin.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)