Fundraising pitch

Ove godine bili smo jedna od osamnaest organizacija s područja Republike Hrvatske, koje su dobile prilike sudjelovati na veoma vrijednim edukacijama u organizaciji Zaklade Žuta točka.

Zajedno s ostalim dobitnicima naša predsjednica sudjelovala je na online edukacijama te u stvaranju novih vrijednosti za naše korisnike, volontere, zaposlenike i donatore.

Marljivo smo učili o fundraising aktivnostima kao jednom od načina povezivanja čitave zajednice kroz bolje upoznavanje, povezivanje te građenje povjerenja koje doprinosi zajedničkom rješavanju određenog društvenog izazova.

Po završetku edukacija i mentoriranja, u Zagrebu 31. 3. 2023. u Wespa Centru na Zavrtnici, organiziran je fundraising pitch na kojem smo donatorima predstavili svoju fundraising kampanju. Iako nismo dobili glavnu nagradu, osjećamo se kao pobjednici, jer smo dobili puno znanja, ohrabrenja u novim izazovima te su se otvorile nove prilike u stvaranju odnosa s donatorima.

Drugi ciklus Akademije i natječaj Žuta točka partnerski su podržali Hrvatska zajednica županija, Zaklada Konrad AdenauerUdruga gradova i Wiener osiguranje, sponzorski tvrtka A1 Hrvatska, CROZHrvatska banka za obnovu i razvitak i Poslovna inteligencija te donatorski tvrtke Nexi Croatia i Press Clipping.