Čudesni Bled

Usprkos najavljenoj kiši, usudili smo se otputovati na Bled. Srećom, sunce, pjesma i toplo vrijeme, pratili su nas cijelim putem, što je najviše obradovalo naše najmlađe.

Krenuli smo u 7:00 iz Varaždina i prva postaja bila nam je Dino Parku Bled. Vratili smo se nekoliko desetaka milijuna godina u prošlost i prošetali s dinosaurima. Vidjelu smo iguanodona, triceratopsa, tiranosaura i ostalu ekipu iz mezozoika. U Dino Parku su uživali naši najmlađi, roditelji, ali i volonteri.

U podne smo se pozdravili s ekipom i put nastavili prema Bohinjskom i Bledskom jezeru. Podno Julijskih Alpa uživali smo u predivnom pogledu i prirodnim ljepotama. Na kraju smo se zasladili i kremšnitama. Tihim koracima je došlo 17:00 sati i morali smo krenuti prema svojim kućama. Usput smo stali u Trojanama i još jedanput se zasladili, ali ovaj put trojanskim krafnama.

Veliko hvala anonimnom donatoru koji nam je omogućio ovo divno druženje!

Mogli bismo reći da je ovaj izlet bio veoma veseo i sladak. Također je održana i Izborna Skupština, te je novom predsjednicom jednoglasno izabrana Dijana Petek, a njezinom zamjenicom Danijela Marčec. Članovima Upravnog odbora imenovani su Filip Hohnjec, Magdalena Hrženjak te Anamarija Rade. U Upravnom odboru također je i Predsjedništvo, a predsjednica Upravnog odbora je i predsjednica Udruge. U Nadzorni odbor izabrani su Marija Žaja, Jadranka Vukelić te Bojana Ponudić, za tajnicu je izabrana Darija Stjepčević, a za likvidatoricu Diana Klopotan. Naša dosadašnja predsjednica Marina Kereša proglašena je počasnom članicom Udruge.

Pred novim Tijelima Udruge brojni su izazovi, no predanim radom, znanjima i trudom vjerujemo da će ih uspješno svladavati. U narednim godinama želimo nastaviti u istom tonu i doprinositi unapređivanju kvalitete života djece s TUR, osoba s invaliditetom te njihovih obitelji.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)