Filantropija i fundraising

Ove godine dobili smo priliku sudjelovati na iznimno vrijednim edukacijama u organizaciji Zaklade Žuta točka.

Naša udruga je prepoznala vrijednost ovog jedinstvenog programa koji pruža niz mogućnosti udrugama i ostalim organizacijama civilnog društva u Hrvatskoj te smo se prijavili na natječaj. Zadovoljili smo sve uvjete te smo jedna od izabranih organizacija na natječaju za promicanje filantropske i fundraising kulture i razvoj organizacija civilnog društva u Hrvatskoj „Žuta točka“. Zajedno s ostalim dobitnicima sudjelujemo na online edukacijama i stvaramo nove vrijednosti za naše korisnike, volontere, zaposlenike i donatore.

Marljivo učimo o fundraising aktivnostima kao jednom od načina povezivanja čitave zajednice kroz bolje upoznavanje, povezivanje te građenje povjerenja koje doprinosi zajedničkom rješavanju određenog društvenog izazova.

Po završetku edukacija i mentoriranja, u Zagrebu će biti organiziran događaj na kojem ćemo predstaviti uživo donatorima svoju fundraising kampanju. Oni će odabrati najbolje kampanje i dodijeliti novčanu donaciju, a moći ćeš nas poduprijeti i ti kako bismo zajedno gradili društvo spremno na prihvaćanje različitosti.

Kako? Donosimo uskoro 🙂

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)