KLUB SMIJEHA

Klub smijeha

U sklopu projekta “Vjetar u leđa”, radionica “Klub smijeha” provodi se svake srijede od 18 sati u prostorijama Udruge “Uz tebe sam” na adresi Graberje 33, Varaždin. Namijenjena je roditeljima/starateljima djece i mladih s teškoćama u razvoju ili ponašanju i svim građanima koji se žele riješiti stresa i biti sretniji u životu.

Sadržaj radionice usmjeren je na učenje o tehnikama relaksacije i nošenja s negativnim emocijama poput kontrole stresa, ljutnje, bijesa i slično. Aktivnost se provodi u trajanju od sat i pol, a nositeljice aktivnosti su Marina Kereša, spec. psihologije, psihoterapeut i Jasenka Barković, prof. psihologije, psihoterapeut.

Radionica obuhvaća jedinstvenu rutinu vježbanja, koja kombinira bezuvjetni smijeh s vježbama disanja. Smijeh se potiče putem tjelesnih vježbi, vježbi smijeha, održavanjem kontakta očima među prisutnima i slično. Počiva na ideji dr. Madana Katarie, a glasi da se svatko može smijati, neovisno o smislu za humor.

Za više informacija, ali i prijavu, javite se na info@uztebesam.hr. Rok za prijavu je do ponedjeljka prije održavanja radionice.