Postani donator

Postani donator

Udruga savjetovališta „Uz tebe sam“ osnovana je na inicijativu roditelja iz cijele Varaždinske županije kako bi pomogla djeci sa teškoćama u razvoju i njihovim roditeljima u savladavanju svakodnevnih poteškoća sa kojima se susreću.

Na području Varaždinske županije ne postoji sistematski i stručan rad s djecom s teškoćama u razvoju i njihovim obiteljima, već su mogućnosti pružanja pomoći vrlo ograničene.

Zbog tih ograničenih mogućnosti osnovana je Udruga u cilju savjetovanja, edukacije, unapređenja psihofizičkih sposobnosti djece, posebice djece sa cerebralnom paralizom, mentalnom retardacijom, Down i West sindromom, PUP, ADHD i sl.

Od strane Ravnateljstva Opće bolnice Varaždin Udruzi savjetovališta „Uz tebe sam“ dan je na korištenje prostor Centra za neurorazvojne poremećaje, u kojem Udruga djeluje u popodnevnim satima.

Cilj nam je pružiti djeci druženje i igru, kako bi uz motivirajuće okruženje, slobodu izražavanja, stekli nova znanja i vještine, izgradili pozitivne osobine ličnosti, unaprijedili svoje sposobnosti, te se osnažili za nove životne situacije, kao i savjetovanje roditelja.

U svom radu organiziramo :

  • Kreativnu igraonicu za djecu s teškoćama u razvoju
  • Terapijsku radionicu za roditelje i djecu s poremećajima u ponašanju (ADD,ADHD, PUP)
  • Trening za uspješno roditeljstvo

 

Kako bismo mogli provesti planirane programe, za koje Udruga nema potrebna materijalna i novčana sredstva, a kvaliteta naših usluga zavisi o doniranim sredstvima, obraćamo Vam se sa zamolbom za pomoć, u skladu s Vašim mogućnostima.

Za doniranje materijalnih sredstava (strunjače, didaktički pribor, ortopedska pomagala, prijenosno računalo, printer, papir, glinamol, bojice, flomasteri, materijal za ukrašavanje) možete nas kontaktirati na tel.: 098-961-44-66, ili donirati novčana sredstva na račun br. HR0924890041120006540, otvoren kod VABE Varaždin.

Unaprijed se zahvaljujemo na svakoj pomoći, koja je uvijek razlog za osmjehe na licu naše djece, a svako ulaganje u obitelj je na dobrobit čitave zajednice.

O nama

Udruga je osnovana 2007. godine u cilju savjetovanja, edukacije, promicanja, razvitka i unapređenja psihofizickih sposobnosti djece, mladih, roditelja i drugih odraslih osoba, osoba sa oštećenjima CNS-a, osoba sa neuromotornim poremećajima, osoba sa imunosistemskim bolestima i dr.

Facebook